suntem prieteni cu toti si pentru orice problema incercam sa ne sfatuim si sa ne fim alaturi... si daca e nevoie schimbam scutece sau gatim impreuna
miercuri, 6 iunie 2012
ciorba de ciuperci
1/2kg ciuperci 1 moecov 1 cepa mare 1/4 telina patrunjel pastarnac 4 linguri smantana 2,3 oua 1ling ulei 1/2 lamaie verde(limette) 3...4 l apa MP: se pun la fiert legumele curatate si spalate, intregi, pana fierb se pot rumeni ciupercile pe gratar. cand au fiert ce paseaza cu blenderul (eu adaug in cana de blender si smantana si galbenusurile si zeama de lamaie) apoi torn totul in supa fierbinte, mestecand sa nu se taie.dupa un clocot adaug cupercutzele (dak sunt mici nu le mai tai) pun perlutzele si verdeata cand am stins focul si mai la 5 minute pana sa srtvesc. pt perlutza colorate in tigaia in care am facut ciupercile punel uleiul si coaja rasa de lamaie, pana se parjeste si uleiul se inverzeste. incercati aceeasi metoda cu morcov ras= ulei portocaliu sau cu ardei =rosu) PS: se poate pune si peste sau piept de pui...
e foarte gustpasa dak puneti usturoi....
RăspundețiȘtergere